Meer resultaten voor bij mij relatietherapie

bij mij relatietherapie
Rien Geluk - Praktijk voor systeemtherapie.
Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als systeemtherapeut bij Eleos Jeugdzorg in Ede en Apeldoorn. Als erkend NVRG-therapeut, gevorderd EFT-therapeut en SRM-mediator richting mij voornamelijk op relatietherapie, systeemtherapie, supervisie en coaching. Stel je vraag of maak een afspraak. Praktijk voor Systeemtherapie.
Jacobs Gezins- en relatietherapie Nijmegen e.o.
Ik ben Jacomijn Jacobs en heb een praktijk voor. partnerrelatieproblemen, gezinshulp, advies en opvoedingsondersteuning supervisie. Bel me gerust: 06-31784717! In sommige gevallen botert het niet tussen bepaalde gezinsleden. Heel wat problemen die binnen een gezin ontstaan zijn niet eenvoudig op te lossen. Problemen sluimeren vaak al enige tijd en wortels van een conflict liggen vaak erg diep. Pogingen om het op te lossen botsen vaak op onbegrip of onwil. Persoonlijke gezinstherapie EFFT van mij draagt bij aan een betere en veilige interactie en sfeer binnen uw gezin. Relatieproblemen komen vrijwel in iedere relatie voor. In ieder relatie zijn er momenten of perioden dat het even niet lekker gaat. Soms zo heftig dat je niet meer verder wilt, of kunt. Er kan ook sprake zijn van verlies van écht contact met elkaar. Om er samen weer uit te komen en weer van elkaar te kunnen houden, biedt mijn relatietherapie EFT passende en persoonlijke oplossingen.
Relatietherapie EFT/Houd Me Vast-training/Online S.A.M.E.N. -.
En komen jullie hierniet samen uit? EFT Relatietherapie helpt hierbij! EFT Emotionally Focused Therapy is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada.IkbenEFTgecertificeerd en zeer enthousiastover deze therapie.EFT is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. In de therapie verhelderen we de negatieve interactiepatronen die zijn ontstaan in je relatie.Dit negatieve patroon is het probleem geworden in je relatie.Als EFT-therapeut ontrafelik samenmet jullie dit patroon. In EFT gebruiken we de emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Onder de boosheid zit vaak veel pijn. Pas als je kunt zeggen wat jou pijn doet of waar je behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. De ander kan troost geven, steun of geruststelling, maar dat kan pas als je niet alleen maar boos bent, maar juist je kwetsbare gevoelens durft te tonen. Een gratis kennismakingsgesprek van ca. 20 minuten is mogelijk, dit kan face-to-face, via beeldbellen of telefonisch. Direct een intakegesprek plannen is ook mogelijk.Hierna bespreken wesamen jullie behandelplan, die we na vijf sessies evalueren. Bij relatietherapie is het belangrijk dat jullie gemotiveerd zijn om naar je eigen levensgeschiedenis, drijfveren en gedrag te kijken, zodat jullie samen werken aan een gezonde re relatie.
Marchien Toutenhoofd Relatietherapie Wageningen.
Zolang jij en je partner bereid zijn om ruzies op te lossen en om energie te steken in jullie relatie dan valt er een hoop te bereiken. Hoe ziet bij mij relatietherapie er uit? Bij Relatietherapie Wageningen komen de volgende onderdelen aan bod.:
Emotionally Focused Couple Therapy EFT met relatietherapeut Petra van der Heiden Petra van der Heiden.
heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft" Susan. Emotionally Focused Couple Therapy EFT met relatietherapeut Petra van der Heiden. Emotionally Focused Therapy is een heel succesvolle en wetenschappelijk bewezen manier om je door deze moeilijke periode in je relatie heen te loodsen. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het werken met deze prachtige methodiek. De basisgedachte is dat jullie zijn vastgelopen in conflicten of juist van elkaar verwijderd zijn omdat jullie steeds maar weer op dezelfde negatieve manier op elkaar reageren. Dat tast een heel basaal gevoel van verbondenheid en veiligheid aan. En dat gaat van kwaad tot erger. Jullie reageren allergisch op bepaalde aspecten van elkaar. Of jullie zonderen je juist af. En hoe langer dit patroon bestaat hoe meer jullie relatie erdoor besmet raakt. Uiteindelijk draaien jullie elke keer weer hetzelfde riedeltje af. Jullie zijn moe; moe om nog te strijden, moe om het anders te doen. Emotionally Focused Couple Therapy laat je zien wat jij en je partner met elkaar aan het doen zijn en hoe dat voor elkaar voelt. Wel is het belangrijk, als je bij mij begint met relatietherapie, dat er een duidelijke keuze is dat jullie met elkaar verder willen.
Specialistische module NVRG 40 uur, Emotionally Focused Therapy; relatietherapie op basis van de gehechtheidstheorie Docent: Wilbert Kok.
geldig van 9 mrt 2021 8 mrt 2022. Professionals werkzaam als relatietherapeut of voornemens zich hierin te bekwamen. Dat zijn systeemtherapeuten in opleiding, psychologen, GZ psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten i.o, psychiaters en HBO opgeleide coaches en therapeuten die werken met stellen. De cursus legt naast de theorie sterk de nadruk op ervaringsgericht leren en cursisten wordt dan ook gevraagd casuïstiek in te brengen. Verdere verdieping en ook certificering binnen de EFT wordt verzorgd door trainers en instituten die door de internationale EFT organisatie ICEEFT zijn aangewezen, in Nederland zijn dat Stichting EFT Nederland en EFT-Netwerk Nederland. Van oorsprong ben ik opgeleid tot HBO-verpleegkundige, met een lange staat van dienst als SPV, doorgeschoold tot systeemtherapeut, nu vooral als partner-relatietherapeut werkzaam in eigen praktijk www.wilbertkok.nl. De laatste 12 jaar heb ik mij gespecialiseerd in EFT, ik ben onderwijs en supervisie gaan geven. Samen met collegas maak ik onderdeel uit van de groepspraktijk www.EFT.amsterdam in hartje Amsterdam. Momenteel verzorg ik met veel plezier nascholing bij diverse instellingen.
Relatietherapeut worden? Past dit beroep bij mij?
Maar dat is beter dan blijven hangen in een relatie die niet goed voor je is. Het geven van relatietherapie vraagt om inzicht in de psyche van mensen, goede communicatieve vaardigheden, en methodisch werken. Zomaar wat doen volstaat niet. Je werkt met mensen en er staat veel op het spel. Een gedegen opleiding is dan ook een must. Past het beroep van relatietherapeut bij mij?
Wilbert Kok.
Houd Me Vast Training. Komt u beiden met de wens om de relatie nieuw leven in te blazen, dan gaan we constructief te werk volgens het EFT model van Sue Johnson, lees onderstaand meer over deze aanpak. In de gesprekken gaan we eerst proberen de veiligheid terug te winnen om vervolgens te onderzoeken hoe vaste patronen in de wisselwerking tussen u beiden in stand gehouden worden. Ik wil u begeleiden deze patronen te doorbreken en er prettigere verbindingen voor terug te winnen. Verbindingen waarin meer begrip, meer empathie en meer openheid de toon gaan voeren. Om zover te komen zullen we soms terug moeten blikken naar het verleden, ik zal u aanmoedigen moeilijke dingen te benoemen en uit te spreken, u zult samen nieuwe ervaringen opdoen in de gesprekken en we gaan samen kijken wat de toekomst voor u beiden in petto heeft.
Relatietherapie Nieuw-Vennep - bij Psycholoog Alexander Verbree.
Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op. Geregistreerd bij VIT, EFT en RBCZ. Alexander Verbree is een ervaren therapeut en psycholoog. Hij is geregistreerd bij de VIT, RBCZ, EFT relatietherapie, HSPBN en de SCAG. Ervaringen van cliënten.
EFT Relatietherapie IJsselstein - Eveline Loerakker.
Zolang jij en je partner bereid zijn naar elkaars frustraties en ongenoegen te luisteren en energie willen steken in een gezamenlijke oplossing dan valt er in jullie relatie een hoop te bereiken. De 3 fases bij EFT Relatietherapie IJsselstein. Doorbreek jullie vicieuze cirkel. Bij mij gaan jullie ontdekken hoe jullie niet meer zo uit de bocht hoeven te vliegen.
EFT Relatietherapie Lief en Leed relatiecoaching.
Emotionally Focused Therapy is gebaseerd op de hechtingstheorie van Bowlby. Grondlegger Sue Johnson ontdekte, dat paren die zich niet verbonden voelen, steeds in dezelfde patronen verzanden. Als je snapt wat er gebeurt, kun je uit de negatieve spiraal stappen. Je leert op een andere manier praten, wat de verbondenheid versterkt. Dat komt ook de seksuele intimiteit ten goede. EFT relatietherapie is een bewezen effectieve manier om de intimiteit in relaties te vergroten. Doel is om de negativiteit te verminderen en de verbinding tussen partners te herstellen zodat ze zich weer geliefden gaan voelen. Met EFT leg je het patroon bloot waarin jullie gaandeweg verstrikt zijn geraakt. Jullie ontdekken hoe jullie dat patroon samen in stand houden én hoe je eruit kunt stappen. Je verkent je eigen hechtingsstijl, en die van je partner. Je gaat zien hoe jullie ongewild op precies de verkeerde knopjes drukken bij elkaar, waardoor de verbinding langzaam verdwijnt.
Relatietherapie, EFT training Groningen door Praktijk Plötz.
Eigenheid, verbinding en beweging zijn belangrijke trefwoorden voor mij! Immers, in alle unieke individuele eigenheid is iedereen toch ook op zoek naar verbinding met anderen. Soms gebeurt dit, vanuit het zicht van anderen, op onnavolgbare wijze. Beweging helpt om nieuwe oplossingen te vinden. Wanneer je stil staat, vind je niets, wanneer je steeds hetzelfde doet, verandert er niets. If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in HIS LANGUAGE, that goes to HIS HEART. Uitspraak Nelson Mandela. Kennismakingsgesprek duur 45 minuten. Gesprek duur 75 minuten. Oplossingsgerichte coachende wandeling. 25 euro duur in overleg. Kosten zijn inclusief btw. Inkomensafhankelijke facturering is bespreekbaar. De gesprekken kunnen bij u thuis of bij u in de buurt plaatsvinden, of als u dit graag wilt in mijn gespreksruimte aan de Hereweg 100 of in het Coachhuis, Brugstraat 7 A in de stad Groningen.

Contacteer ons