Meer resultaten voor relatietherapie seksuoloog

relatietherapie seksuoloog
Over de behandelaar Seksuologie en Psychologie Praktijk Assen. Over de behandelaar Seksuologie en Psychologie Praktijk Assen.
Na mijn verhuizing vanuit Amsterdam naar het mooie Drenthe heb ik mijn praktijk in Almere aangehouden. Na 2 jaar was ik toe aan een eigen psychologenpraktijk in mijn woonomgeving. In 2003 heb ik Seksuologie en Psychologie Praktijk Assen opgericht. Een praktijk waarin ik mijn kwaliteiten als relatietherapeut en seksuoloog NVVS ben gaan combineren met mijn, in de loop der jaren, opgebouwde expertise als gezondheidszorgpsycholoog. Tegenwoordig ben ik volledig werkzaam in Assen. Ik werk in gezondheidscentrum Assen-Oost samen met vijf huisartsen en andere collegas. Als gezondheidszorgpsycholoog seksuoloog NVVS ben ik gespecialiseerd in relatietherapie en de behandeling van seksuele problemen.
http://www.relatietherapiezwolle.com/eft-relatietherapie/wetenschappelijk-onderzoek-eft/
Relatietherapie Amsterdam en andere steden bij Praktijk de Liefde.
Het doel van relatietherapie? De relatie koste wat het kost in stand houden, dat is niet ons doel. Het gaat erom dat jullie weer in gesprek gaan en onderzoeken wat voor jullie belangrijk is. Relatietherapie is erop gericht jullie relatie weer krachtig te maken, samen of toch los van elkaar. Wij begeleiden jullie ook bij een vechtscheiding of het samengestelde gezin, zodat kinderen niet in de knel raken. Hoe werkt het? Relatietherapie helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit en seksualiteit te verbeteren. Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in relatietherapie vanuit de systeemtherapie. Dit is evidence based; onderzoek toont aan dat systeemtherapie effectief is. Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is. Maak gratis kennis. Joey Steur, oprichter en relatietherapeut. Pratijk de liefde, relatietherapie Amsterdam overige steden, is opgericht door Joey Steur.
relatie
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: seksuologen: 169.
Eerstelijnspsycholoog / seksuoloog: mevr. Praktijk voor individuele therapie, relatietherapie en seksuologie. Psychologische hulp bij o.a: angst en somberheidsklachten slaapproblemen problemen rond assertiviteit en. Keizersgracht 62 64, 1015 CS Amsterdam. PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van de ggz instellingen Lentis, MET ggz, Mondriaan, Parnassia Groep.
fysiotherapiemefysio.com
Therapie Harderwijk: Relatietherapie Individuele therapie.
Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en relatietherapie. Contact met Jolande. Paul in Harderwijk. Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, jongerencoaching en relatietherapie. Contact met Paul. Joëlle in Ermelo. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie en relatietherapie.
Jasperien Volders Seksuoloog Relatietherapie Diest.
Seksuoloog Relatietherapie Gezinstherapie. Als individu, koppel en nieuw gezin kan je bij mij terecht met vragen, zorgen of problemen rond relaties, seksualiteit, ex-partnerschap en de dynamiek binnen een gezin. Seksualiteit en Relaties. Moeilijkheden op vlak van seksualiteit en relaties hangen vaak samen.
Greet Antuma Relatie-en Gezinstherapeut.
Mijn naam is Greet Antuma. Ik ben in 1960 geboren in Friesland. Ik beheers de Friese taal. Ik ben gehuwd en heb twee kinderen. Opleiding en praktijk. Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de Sociale Academie te Kampen. In 1984 heb ik mijn diploma HBO opleiding Maatschappelijk Werk behaald. Ik heb ervaring als maatschappelijk werkster opgedaan in de zorg en onderwijssector. In 2002 heb ik met goed resultaat de erkende studie Systeemtherapie afgerond. Sinds 2006 werk ik fulltime binnen de zorgsector als relatie/systeemtherapeut bij een behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsmoeilijkheden. In 2010 heb ik met goed resultaat de Postmaster Opleiding Seksuologie afgerond bij de Rino opleiding te Utrecht. Als seksuoloog NVVS i.o ben ik tijdelijk werkzaam geweest bij Synaeda Psycho Medisch Centrum en GGZ Poli Seksuologie te Leeuwarden.
Welkom Sofie Dieltjens Relatietherapeut en Seksuoloog.
Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Tel: 0483 092 987 praktijk@sofiedieltjens.be. 2021 Sofie Dieltjens Relatietherapeut en Seksuoloog. Thema gemaakt door Anders Noren Boven.
Henriëtte Schoones praktijk voor seksuologie en relatietherapie Tiel.
Help anderen kiezen door de eerste waardering over Henriëtte Schoones praktijk voor seksuologie en relatietherapie te Tiel te plaatsen: Waarderen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.
Relatietherapie Maarsingh van Steijn.
Locatie Leeuwarden Locatie Groningen. Een mens kan meer dan dat ie zelf denkt. Relatietherapie binnen Maarsingh en van Steijn is een therapie waarin er gewerkt, gelachen en soms gehuild wordt. Vaak gaat het om het veranderen van reeds langdurig ingesleten patronen. Kenmerk van een patroon is dat het zich automatisch uitrolt, ook al wil je het niet. Patronen veranderen vraagt lef, de meeste mensen doen dat niet gemakkelijk. Want hoe onprettig ook, een patroon voelt veilig. Het vraagt echt lef om op een integere manier aan te geven wat je graag wilt en om te kijken naar je eigen rol in het patroon in plaats van vooral de rol van de ander te zien en die te willen veranderen.
SEKSUOLOGIE RELATIETHERAPIE Het Molenwater Pand.
Tijdens de counseling ga ik uit van een zekere nieuwsgierigheid naar jullie eigen dynamiek binnen de relatie en dat jullie gemotiveerd zijn om te willen bewegen binnen de relatie. Ongeacht wat jullie toekomst samen brengt, vind ik wederzijds respect, positieve communicatie niemand is schuldig en compassie belangrijke waarden.
Seksuele problemen Relatietherapie Den Bosch.
Ontrouw en vreemdgaan. Home Relatietherapie Seksuele problemen. Gelijkwaardigheid en nabijheid. In veel relaties komen seksuele problemen voor. Er is te weinig seks, de ene partner heeft minder zin dan de ander, er zijn vervelende dingen gebeurd in de intimiteit. Misschien is een partner over grenzen gegaan, bijvoorbeeld na alcoholgebruik. Seksuele problemen spelen vaak als er iets aan de hand is met de gelijkwaardigheid in de relatie. Er zijn irritaties ontstaan over de bijdrage aan de relatie en dat blijft sluimeren, komen niet aan het licht. Seks wordt soms gebruikt als straf: geen seks want verder ben je ook niet zo leuk in onze relatie. Herkenbaar voor veel vrouwen waarschijnlijk. Voor mannen wordt seks juist hét symbool voor de relatie. Daar komt dan het accent te liggen en de spanning. Gezin is geen bedrijf. Als de relatie, het gezin, een bedrijf wordt, gaan seksualiteit en intimiteit daar meestal onder lijden.
Online Seksuoloog Internettherapie bij een Seksuoloog volgen.
Problemen die samenhangen met seksuele oriëntatie. Wist je dat wij ook gespecialiseerd zijn in online relatietherapie? Enkele van onze relatietherapeuten zijn eveneens bekwaam online seksuoloog. In de praktijk blijkt dat vaak een waardevolle combinatie! Hoe werkt therapie via internet bij een seksuoloog?

Contacteer ons