Op zoek naar eft?

eft
Partituur - Welkom bij Partituur, praktijk voor EFT supervisie Nijmegen - EFT therapie en supervisie.
Welkom bij Partituur, praktijk voor EFT supervisie Nijmegen. Emotionally Focused Therapy supervisie, leersupervisie en leertherapie voor therapeuten en studenten. Voor therapeuten en/of EFT therapeuten. die zich willen ontwikkelen door middel van ervaringsgerichte leertherapie, supervisie, training of nascholing vanuit de experiëntiële, clientcentered, systemische benadering en of het EFT model van Sue Johnson.
Home - Stichting EFT - Emotional Freedom Techniques.
De Stichting Emotional Freedom Techniques wil de mogelijkheden van EFT meer onder de aandacht brengen en houdt zich daarnaast bezig met het bevorderen van de deskundigheid van EFT-beoefenaars. Op deze website is veel informatie te vinden over wat EFT is, waarvoor je het kan gebruiken en schrijven verschillende EFT-professionals artikelen over EFT.
EFT Instituut voor Rationele Therapie IRT.
EFT is ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada en is uitgegroeid tot een internationaal bekende therapievorm. In de therapie verhelderen we negatieve interactiepatronen die zijn ontstaan in je relatie. Sue noemt dat wel de dans waardoor je wordt meegesleept. Dit negatieve patroon is het probleem geworden in de relatie. We beginnen met het ontrafelen van dit patroon en van ieders aandeel in die dans. Vaak is er een link te vinden met iemands ervaringen in het verleden, in zijn jeugd of in eerdere relaties, die verklaren waarom er sprake is van de heftige emoties die partners uitwisselen, vaak ongewild.
EFT - Relatietherapie Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER.
Bij EFT staan de liefde en emoties centraal. Sue Johnson uit Canada, klinisch psycholoog en een vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap, heeft deze methode ontwikkeld. Bij EFT staan de liefde en emoties centraal. In EFT wordt de partnerrelatie beschreven als een dans.
EFT: wat is het en hoe werkt het - De Psycholoog.
Deze vorm van relatietherapie is ontwikkeld door Sue Johnson en gaat heel specifiek over de verbondenheid in relaties. In dit artikel leg ik uit wat EFT is, hoe het werkt en wat er naast EFT nog bestaat. Ik ben Robert Haringsma, psycholoog en relatietherapeut in Amsterdam.
Partner-relatietherapie EFT Sandra Den Hollander.
Emotionally Focused Therapy EFT is een gesprekstherapie die gericht is op het verbeteren van de relatie en heeft in vergelijking met andere relatietherapieën een hoge slagingskans. Het unieke van deze behandeling is dat deze zich niet zozeer richt op het verbeteren van de communicatie tussen partners en het oplossen van problemen, maar op het versterken van de liefde en verbondenheid tussen twee mensen. Zich geborgen en veilig weten bij een ander mens is niet alleen een levensbehoefte voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Deze behandeling bouwt aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken. Het Houd me vast programma is een educatief programma, gebaseerd op de theorie en de toepassing in de praktijk van EFT. Deze vindt plaats in groepsverband zal vanaf 2019 aangeboden worden in een weekend 16 uur.
EFT Oké - Emotional Freedom Techniques voor stressreductie en emotionele gezondheid in Delft.
Mogen zijn wie je bent, mogen worden wie je kunt zijn, dat is mijn motto. Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie. Praktijk EFT Oké Jacqueline Besseling Sitemap. Praktijk EFT Oké - Praktijk voor Emotional Freedom Techniques te Delft - 2020.
EFT Dathebiknoualtijd.nl.
EFT is eenvoudig toe te passen, wat maakt dat je niet lang afhankelijk blijft van een therapeut. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EFT een evidence based methode is en minstens zo effectief is als EMDR zo niet beter. EFT is door het Amerikaanse Congres goedgekeurd als een specialistische behandelmethode voor oorlogsveteranen. Op de website van EFT Universe, onder EFT Resource, vind je informatie over wetenschappelijk onderzoek naar EFT.
EFT Netwerk Nederland: Basis opleiding Emotionally Focused Therapy, vervolgopleiding, Training Supervisie.
Welkom bij het Nederlands EFT netwerk. Wat is EFT? Emotionally Focused Therapy EFT is een model voor relatietherapie, dat gebaseerd is op de hechtingstheorie van Bowlby. Het stelt de emoties van de partners centraal en streeft naar een verbeterde emotie-interactie binnen het systeem. EFT is een integratief model, waarin drie perspectieven gecombineerd worden: de hechtingstheorie, het intrapsychische of experientiële perspectief en het interpersoonlijke of systemische perspectief. EFT is wetenschappelijk onderbouwd en evidence based. EFT heeft in Nederland een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Jaarlijks maken 300-400 therapeuten kennis met deze behandelmethode en velen bekwamen zich verder als gevorderd en of gecertificeerd EFT therapeut. ICEEFT The international Centre of Excellence in Emotionally Focused Therapy, in 1998 opgericht door Dr. Sue Johnson heeft in Nederland twee trainers erkend die het EFT model onderwijzen. Karin Wagenaar heeft haar opleidingstaken georganiseerd binnen de stichting EFT Nederland, Berry Aarnoudse binnen het EFT Netwerk Nederland.
Wat is EFT? Novet - Gary Craig Official EFT Training Center.
Lees meer over onze EFT opleidingen. Wat is EFT - Emotional Freedom Techniques? Emotional Freedom Techniques EFT is door grondlegger Gary Craig ontwikkeld in het begin van de jaren negentig. Hij heeft voortgebouwd op een groot aantal methoden en ontdekkingen uit verschillende disciplines, zoals kinesiologie, osteopathie, chiropractie en fysiotherapie. De EFT methode is inmiddels toe aan eigen wetenschappelijk onderzoek en de 'evidence' base'' is groeiende, maar wel nog bescheiden.
Wat is EFT. Voor welke klachten kan je EFT gebruiken?
06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl. Wat is counselling. Rouw, Verlies en EFT. Wat is EFT. Vragen over EFT. Online EFT cursus. reviews EFT cursus. Overwin je vliegangst. Inzicht via je horoscoop. Selecteer een pagina. Wat is EFT. EFT is een afkorting van Emotional Freedom Techniques, een effectieve en krachtige ontspannings-techniek. EFT maakt gebruik van meridiaanpunten uit de Chinese geneeskunde en van kennis uit de moderne psychologie. Je klopt met je vingers op deze specifieke meridiaanpunten, terwijl je focust op jouw probleem. Hierdoor wordt de ontspanning en zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door het kloppen wordt ook een signaal naar je hersens gestuurd, waardoor je brein weet dat het veilig is om te ontspannen, waardoor je je ontspannt en weer het gevoel van controle terug krijgt. Je e nergie systeem komt weer in balans, de stress dooft uit en je klacht kan verwerkt en opgelost kan worden. Het klinkt een beetje raar, maar eigenlijk kan je het beste het zelf gewoon ervaren. Tijdens de corona tijd, klop je op jezelf. Voordeel hiervan is dat je sneller zelf leert hoe je EFT ook thuis kan toepassen. Een coaching/counselling sessie kan gecombineerd worden met EFT Emotional Freedom Techniques.
Leven vanuit Vreugde - EFT.
Het niet-pathologiserende perspectief: mensen worden genomen zoals ze zijn. Bij EFT worden partners met relatieproblemen niet gezien als mensen met gebreken of met een gemis aan vaardigheden. We zien in EFT de behoeften, verlangens en primaire emotionele reacties als in principe gezond en adaptief.

Contacteer ons