Resultaten voor opleiding coach zwolle

opleiding coach zwolle
Opleiding natuurcoaching en wandelcoaching - Innersteps.
Of je al lang als coach of therapeut werkzaam bent of nog van start moet gaan, maakt niet veel verschil, de opleiding biedt waardevolle trainingen op ieder niveau. Zowel de ervaren als minder ervaren coaches geven keer op keer aan hoeveel inspiratie de opleiding hen heeft gebracht. Niet alleen nieuwe werkvormen, maar ook een geheel nieuwe kijk op coachen en op het eigen functioneren als coach. We werken vanuit een helder stappenplan en doorlopen de vijf belangrijkste fases in een coachtraject: verkennen, focussen, verdiepen, verbreden en voltooien. Tijdens iedere fase oefen je met krachtige werkvormen, die tot diepe inzichten leiden.
Cursusaanbod.
De reguliere hbo opleidingen voor begeleiders en leerkrachten besteden hier niet of nauwelijks aandacht aan. Met deze opleiding 20 dagen bereik je de benodigde verdieping en ontwikkel je praktische vaardigheden. We doen dit aan de hand van het LACCS-programma. Wij verzorgen deze training al jaren in samenwerking met PAO.
Coachopleiding Zwolle Volg een gecertificeerde coachopleiding.
Opleiding professioneel Coach, Opleiding Coach Basics en Opleiding Professioneel Coach Expert. De coachopleiding professioneel Coach in Zwolle heeft zowel een stevige theoretisch basis als veel praktijktraining, waarbij je intensieve begeleiding krijgt van onze ervaren docenten. Door het volgen van de coachopleiding Zwolle wordt je opgeleid tot beroepscoach en werk je ook aan je professionele ontwikkeling.
Over Henjo de Looper Loop Coaching en Advies.
Personal/ executive coach bij CNV coaching netwerk. Assessor bij Marnix Onderwijs Centrum, Utrecht. Senior consultant, executive coach en docent managementopleidingen aan de. Hogeschool Windesheim te Zwolle. Programmaleiderschap werkveld onderwijs van opleiding HBO Toegepaste psychologie en. Examinator opleiding Psychologisch-Pedagogisch assistent bij de L.O.I.
Vergelijk 6 Life Coach opleidingen in Zwolle Springest.
Met heldere taal, humor, warmte en zonder gezweef. Zoek je een coach met een sport. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: excl. mail_outline Info aanvragen. Opleiding tot mediator en life coach. place Zwolle en 3 andere regio's.'
Beroepsopleiding Jobcoach, participatie en loopbaanprofessional. Asset 15 2.
Dit methodisch kader ontwikkelen wij tot op de dag van vandaagsteeds weer door. Wij verrijken onze methodiek met relevante en succesvolleaanpakken die in andere domeinen zijn ontstaan. op het terrein vanpersoonlijk leiderschap, werken met intuïtie. Sinds 1998 hebben wij enkele duizenden jobcoaches, trajectbegeleiders, participatiecoaches succesvol opgeleid. De opleiding wordt verzorgd op een sfeervolle locatie in hartje Utrecht. Ook wordt de opleiding verzorgd in Zwolle en zolang de maatregelen gelden vanwege Covid-19, ook grotendeels online.
ACT opleiding volgen - SeeTrue ACT opleiding.
Op locatie in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Bunnik, Den Bosch, Nijmegen en Maastricht. Veilige deelname met inachtneming van de geldende richtlijnen van het RIVM. Geaccreditateerd door VGCT, FGZP, NIP, Registerplein, SRVB, NOBCO, V&V en Register Zorgprofessionals, Verpleegkundig Specialisten Register, LV POH-GGZ, ADAP en KRF NL online zoom, blended en op locatie ACT basisopleiding! Bij Online Zoom en Blended zijn er wekelijkse begeleide oefengroepen om de integratie van ACT te bevorderen. In de 'Op' Locatie'' opleiding is er tijdens de opleidingsdagen veel ruimte om met elkaar te oefenen onder begeleiding van de docent. Wij zijn de opleiders van Seetrue. Onze ACT opleiders. De ACT-opleiding wordt verzorgd door Jack Engels psychiater-psychotherapeut, Bert Hoogstad GZ-psycholoog, Elke Smeets psychologe en auteur, Lidewij Wind huisarts en psycholoog en Sien Verbeeck psychologe, Floor Reeze ACT-therapeut en -coach, Petra van Doorn psychologe, coach mediator. De oefengroepen worden gefaciliteerd door Stephanie Ponsioen gezondheid-en sociaal psychologe, Anneloes Geerling gezondheid-en sociaal psychologe en Iris Lemmens psychologe. Bij SeeTrue zit je goed! SeeTrue verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van mindfulness, acceptance and commitment therapie ACT, positieve psychologie en compassie om te gebruiken in je persoonlijke leven, therapie, training, coaching, de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.
Coaching - Cursussen Trainingen ROC.nl.
coachingscursussen voor gesprekstechnieken.; opleidingen tot jobcoach of relatiecoach. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Coachingsvaardigheden: praktische basistechnieken. Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Live Online, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Mental Coach - Allround. Mental Coach Allround. Sportpsychologie en Coaching. Stress en Burn-out Coach. Den Haag, Groningen, Live Online, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd. De heer Mevrouw. Ik wil graag als bedrijf informatie aanvragen. Jouw vraag opmerking.: resterend: 1000 tekens. Ik ga akkoord met de voorwaarden. De ingevoerde persoons gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder s gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden.;
Over mij JO-EL coaching time-out.
JO-EL coaching time-out. In balans met God, jezelf en de ander. TotalBalance Coach in opleiding? Home Over mij. Ik ben Jolies van der Kamp, geboren in 1970. Ik woon in de buurtschap Haerst, precies op de grens tussen Zwolle en Hasselt.
3 principes opleiding voor coaches en facilitators - Eline Sluys Coaching.
Als coach, trainer en auteur reik ik mensen deze shortcut aan. Zo help ik ze om vanuit vertrouwen te leven. Ik volgde in 2018 de opleiding tot 3 principes practitioner en in dat jaar schreef ik ook Het laatste zelfhulpboek over de 3 principes. Ik ben een registreerd practitioner van de Three Principles Global Community. Eline Sluys Coaching Training. 8017 JD Zwolle. Eline Sluys Coaching Training.
Project studentcoaching flink uitgebreid WIN, nieuwsplatform van en voor Windesheim.
Dit najaar gaan ze verder met een verdiepende training en intervisie waarmee de kwaliteit moet worden geborgd. Binnen de vier domeinen in Zwolle krijgen de tweedejaars studiepunten voor hun rol als coach, in Almere krijgen de studentcoaches vooralsnog betaald volgens de studentwerkvergoeding.
OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS Post-HBO - coachen van docenten en leerkrachten - Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs.
De opleiding tot coach in het onderwijs bestaat uit 10 bijeenkomsten in ongeveer 9 maanden. De bijeenkomsten hebben een tussentijd van ongeveer 3 weken zodat het geleerde geoefend kan worden in de praktijk. In welke steden kan men de opleiding Coach in het onderwijs volgen? Op dit moment wordt de opleiding Coach in het onderwijs door de Landelijke Organisatie voor Coaching in het onderwijs in zes steden aangeboden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Groningen.

Contacteer ons