Op zoek naar relatietherapie eindhoven?

relatietherapie eindhoven
Homepage GGzE. Facebook icon. Twitter icon. Instagram icon. LinkedIn icon. YouTube icon.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Geestelijke gezondheidszorg voor mensen in Eindhoven en omgeving. Waar kunnen we je mee helpen? Ik zoek hulp. GGzE helpt je verder. GGzE is een erkende praktijkinstelling voor specialistische opleidingen. Ik wil werken bij GGzE.
Relatietherapie bij autisme in Eindhoven Bzonder Psychologie.
Ben je op zoek naar relatietherapie bij autisme in Eindhoven? Bij Bzonder kun je terecht voor relatietherapie als onderdeel van de behandeling voor autisme of als aparte relatietherapie. Ook kun je bij ons terecht voor reguliere relatietherapie via LoveShrinks Bzonder als er bij jullie geen sprake is van een diagnose.
Relatietherapie Eindhoven.
Waarbij kun je hulp gebruiken? Angst en paniek. Stress en spanning. Therapie, coaching, ondersteuning, psychotherapie, kindertherapie, EMDR therapie, relatietherapie en begeleiding in de regio Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Waalre, Valkenswaard, Heeze-Leende, Eersel. 2021 Psycholoog Eindhoven.
Online Relatietherapie Voor liefde, geluk een liefdevolle relatie.
Relatietherapie kan uitkomst bieden. Heb je vragen aan ons? Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in en vraag ons het hemd van het lijf! Effectieve, betaalbare relatietherapie om je leven, relatie of huwelijk te verbeteren. EEN STRALENDE NIEUWE TOEKOMST Wanneer relatietherapie?
Relatietherapie Eindhoven, ook online therapie mogelijk. Snel een afspraak.
Inge Seijkens relatie-en-conflictcoach-mediator Eindhoven 5 KM. Relatietherapie Eindhoven aan huis Mediation, Molierelaan 86, 5629 pn, Eindhoven. Mijn naam is Inge. Ik ben coach, relatiecoach, relatietherapeut, conflictcoach, mediator, met specialisme op het gebied van relatie-coaching, stressmanagement/burn-out klachten en begeleiding bij conflicten in de relatiesfeer; of het nu conflicten zijn tussen partners, familieleden of op de arbeidsvloer, ik begeleid de gesprekken om de onderlinge communicatie te verbeteren en de angel uit het conflict te halen.
Relatietherapie Eindhoven.
Home Relatietherapie Eindhoven. Wij zijn Relatietherapie Eindhoven. Je kunt bij ons snel terecht voor een eerste afspraak therapie en relatietherapie. Contact met Ineke. Houd me vast groepsprogramma. Contact met Marjo. Contact met Maria. Relatietherapie regio Eindhoven. Houd me vast relatiecursus.
Seksualiteit - Therapie en relatietherapie Helmond.
Naast de algemene beschrijving is het natuurlijk ook mogelijk dat bepaalde traumas de seksualiteit belemmeren of dat er fysieke of psychosomatische problemen zijn. Voorbeelden daarvan zijn erectiestoornissen, vaginisme, pijn bij het vrijen, incestverleden. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Neem contact op. Therapie, coaching, ondersteuning, psychotherapie en relatietherapie in de regio Helmond, Gemert, Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Deurne, Someren en Asten.
Hans Loeffen Vind-een-Therapeut.nl.
5616 ER Eindhoven NB. Neem contact op met Hans Toon alle therapeuten. Relaties zijn niet statisch. Wanneer twee mensen samen iets doen zijn er ook twee behoeften of wensen. De behoeften van de partners veranderen en ook de omgeving verandert steeds. Als je op elk moment duidelijk aan elkaar kan maken wat je plezierig en wat je onplezierig vindt, dan blijft de relatie fris en levendig. Veel paren hebben echter gefixeerde communicatie-patronen en verstaan elkaar niet goed meer. In relatietherapie ligt de nadruk op het weer op gang brengen van de vastgelopen communicatie.
EFT - Relatietherapie Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER.
EFT - Relatietherapie. EFT Emotionally Focused Therapy, oftewel emotiegerichte relatietherapie, is gebaseerd op de hechtingstheorie, diep op emoties ingaand en strevend naar het opbouwen van een veilige hechting en verbondenheid in de partnerrelatie. Mensen die veilig emotioneel verbonden zijn, zijn gelukkiger, sterker, veerkrachtiger en zelfstandiger. Partners leren om te zeggen waar ze behoefte aan hebben in hun relatie, en over en weer elkaars behoeften te begrijpen. Op die manier zijn partners weer bereikbaar voor elkaar. Ze voelen weer verbinding met elkaar en kunnen weer op elkaar rekenen als ze elkaar nodig hebben. Bij EFT staan de liefde en emoties centraal. Sue Johnson uit Canada, klinisch psycholoog en een vooraanstaand deskundige in de relatiewetenschap, heeft deze methode ontwikkeld.
Joop van Aert, GZ-psycholoog, gedragstherapeut, EMDR-therapeut, Basis GGZ, relatietherapie, Talk&Walk, supervisie&leertherapie, Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel, Meierijstad, Eindhoven, Den Bosch, Son en Breugel, Best, Mariahout, Lieshout, LiempdeHome -
In mijn praktijk komen, naast mensen uit Sint-Oedenrode, ook veel mensen uit onder andere Schijndel, Veghel, Liempde, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Den Bosch, Son en Breugel, Lieshout, Best en Eindhoven. Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je bij mij terecht voor de behandeling van onder andere de volgende problemen: als je niet goed in je vel zit somber, depressief, overbelast, dingen niet durft en/of vermijdt paniek, angsten, verlegenheid, te veel van jezelf moet dwang, moeite hebt met je lijf ziekte, pijn en handicap, een trauma hebt of in een rouwproces zit. Verder behandel ik problemen in je relatie of op je werk. Soms is er sprake van probleem dat je zelf misschien niet direct kunt benoemen. Je kunt bij mij niet terecht voor de behandeling van eetstoornissen, ADHD, ADD en autisme. Binnen mijn praktijk bied ik zorg binnen de Basis GGZ Geestelijke Gezondheidszorg.
Haptohuis haptotherapie-haptonomie-coaching-arts regio Eindhoven Nuenen Haptohuis.
Zo besloot ik in 2011 de 4-jarige opleiding haptotherapie te gaan volgen aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH in Nijmegen. Een sabbatical van een jaar in 2016/17 in Nieuw-Zeeland met mijn gezin heeft mij doen besluiten om mij verder te bekwamen in het vak van haptotherapeut en mijn huisartsenpraktijk neer te leggen.
Relatietherapie Eindhoven.
Stress, burnout, depressie. Therapie Eindhoven voor therapie, coaching, begeleiding, psychotherapie, English speaking therapy, kindertherapie, jongerentherapie, jeugdtherapie en relatietherapie in de regio Eindhoven, Stratum, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Waalre-Aalst, Valkenswaard, Veldhoven, Best, Son en Breugel, Oirschot, Sint-Oedenrode, Heeze-Leende, Helmond. 2021 Therapie Eindhoven.

Contacteer ons