Zoeken naar relatietherapie christelijk

relatietherapie christelijk
Christelijke Relatie - Vinden.
Bij een christelijke GGZ wordt christelijke relatietherapie en christelijke huwelijkstherapie aangeboden. Relatieproblemen worden dan besproken in relatie tot het geloof of uw levensovertuiging. Hulp bij relatieproblemen vanuit een christelijk perspectief. Wilt u meer informatie over christelijke relatietherapie of christelijke huwelijkstherapie?
optimized
CuraMentis.
Wat kan CuraMentis voor u betekenen. 1 Alle psychologen hebben een christelijke levensovertuiging waardoor wij goed aansluiting kunnen vinden wanneer u dezelfde overtuiging heeft. Uiteraard zal de levensovertuiging bij de behandeling alleen een rol spelen als daar door de cliënt specifiek om gevraagd wordt.
search
Christelijke psychologische therapie en trainingen in Hardenberg - Integro.
Informatie over relatietherapie. Basis GGZ en Psychosociale therapie. Welkom op de website van Integro, christelijke praktijk voor basis GGZ en psychosociale therapie. Integro biedt psychologische hulp in het omgaan met psychologische en psychosociale problemen en wil helpen in persoonlijke ontwikkeling.
relatietherapie rotterdam kosten
Relatietherapie Praktijk Selah.
Hebben jullie vaak ruzie of het gevoel dat jullie relatie vastloopt? Komen jij en je partner er samen niet meer uit? Trek op tijd aan de bel. Relatieproblemen veroorzaken vaak veel stress en soms ook andere klachten. Er kunnen klachten zijn zoals seksuele problemen, slaapproblemen of een gevoel van schuld of waardeloosheid. Kenmerken van relatieproblemen zijn per relatie erg verschillend. Veelvoorkomende relatieproblemen zijn.: Veel ruzie maken. Elkaar niet meer begrijpen. Minder goed kunnen praten of communiceren. Een negatief relatiepatroon. Regelmatig denken aan het beëindigen van de relatie. Wil je je relatie verbeteren en werken aan de onderlinge communicatie? Zoek dan professionele hulp in de vorm van christelijke relatietherapie.
online marketing rotterdam
Christelijke relatietherapie Rotterdam - Praktijk VAN WAARDE.
Ervaringen van cliënten. Leestips: boeken en artikelen. Christelijke relatietherapie Rotterdam. You are here: Home Christelijke relatietherapie Rotterdam. Praktijk VAN WAARDE Dordrecht. Ben je op zoek naar christelijke relatietherapie in de buurt van Rotterdam? Kom dan naar Dordrecht! Praktijk VAN WAARDE biedt drie vormen van christelijke relatietherapie of relatiecoaching: een preventieve relatie-APK, een intensief dagdeel relatietherapie en relatietherapie volgens Emotion Focused Therapy EFT in een reeks losse gesprekken.
Annelies de Jager Christelijke psycholoog Gouda.
Ik geef sinds 2016 verschillende soorten individuele en relatietherapie. En heb daardoor nu ook veel ervaring hiermee. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven met mijn kennis over de laatste ontwikkelingen van de therapieën die ik toepas en om nieuwe technieken te blijven aanleren.
Christelijke relatietherapeut - Bekend van Simply Jesus.
De aanleiding voor een christelijk relatietraject divers zijn, maar vaak melden koppels zich aan omdat ze.: niet weten of ze bij elkaar zullen blijven.; op het punt van scheiden staan of die reeds gescheiden zijn en willen weten in hoeverre het de moeite waard is om het opnieuw te proberen.; slechts kort bij elkaar zijn en een huwelijk overwegen of een overwegen een samenlevingscontract aan te gaan.; willen leren om fouten uit een voorgaand huwelijk of relatie niet opnieuw te maken.; het gevoel hebben vastgelopen te zijn en hun intimiteit nieuw leven willen inblazen.; hun goede relatie willen verrijken en meer voldoening willen ervaren.; een beter klimaat voor hun kinderen willen bewerkstelligen.; op respectvolle wijze afscheid van elkaar willen nemen. Christelijke relatietherapie vs. Christelijke relatietherapie verschilt van gewone relatietherapie omdat er gewerkt wordt vanuit een christelijke visie op het huwelijk en de relatie tussen een man en vrouw.
Professionele hulp - Levend Water Kerk Almere. envelope-o. home. twitter-square. facebook-square. youtube-play.
Meestal is het mogelijk om al snel een intakegesprek te hebben. Relatietherapie is niet eens zo gek. De relatietherapie bestaat bij aanvang uit vijf gesprekken. Wanneer dat nodig en gewenst is, kan daarna vervolgtherapie gegeven worden. Voor relatietherapie is geen verwijsbrief nodig.
Praktijk Christelijke Coaching - Inzicht is het begin van verandering.
Toggle navigation Praktijk Christelijke Coaching. Wie ben ik? Praktijk Christelijke Coaching. Inzicht is het begin van verandering. Jij bent uniek en ook jouw situatie of probleem is uniek. Welkom bij de Praktijk Christelijke Coaching. Zit je niet lekker in je vel?
Relatietherapie Retraite Weekend - Driedaags programma.
- Marjan, Joke en Dick uit Groningen. Leesde reacties van meerdere stellen. Nieuwsgierig ofde Relatietherapie Retraite aansluit bij jullie vraag of probleem? Bel 0597 - 331526 of mailons gerust voor meer informatieof een gratis kennismakingsgesprek. We staan jullie graag te woord.
Almere - Eliagg.
Privacystatement en kwaliteitsstatuut. Christelijke Psychologie Praktijk Almere. Bakkerstraat 4, 1321 LS Almere, 036-5361040. In Almere werken twee psychotherapeuten en drie gezondheidszorg psychologen.: Dina Mazzolari, GZ-psycholoog - systeemtherapeut. Ylfva Troll, GZ-psycholoog - psychotherapeut. Johan Vreugdenhil, gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut. Maria Spek, MSc, psycholoog i.o.
Relatietherapie; christelijke hulp wanneer het niet goed loopt tussen jullie.
Wanneer je als kind veel kritiek hebt gehad, uitgelachen bent in de dingen waarin je kwetsbaar was of nog erger dat er geen positieve aandacht was, dan kan je een muur om je heen zetten. Kom niet te dichtbij staat er op die muur. Want het is bedreigend wanneer iemand te dichtbij komt. Terwijl jij misschien schreeuwt om een goed gesprek of een goede discussie, kan dat dus bij je man allerlei herinneringen oproepen waar hij gekwetst werd. Dat heeft hij dan niet eens door waarschijnlijk, omdat hij zijn eigen overlevingsmechanisme heeft ontwikkeld. Dit geldt overigens voor jouzelf ook. Het kan enorm veel helpen om elkaar te gaan bevragen hierop. Het is belangrijk dat je allebei gaat ontdekken en benoemen naar elkaar wat er gebeurt in jullie gesprekken. En dan moet het niet om de inhoud gaan van de discussie of wie er gelijk heeft, maar om het gevoel wat eronder ligt. En dat gevoel, van beide kanten overigens, moet geaccepteerd worden als een feit. Niet of het waar is en klopt, maar dat het een feit is dat die ander het zo voelt en dat dat dus legitiem is.

Contacteer ons